Klasik

Ćevapčići

Prokušani recept za biranu smjesu mljevene govedine i svinjetine s dodatkom začina. Tradicionalna kvaliteta za sve koji se pridržavaju klasike.

480 g in ca. 1300 g

Pljeskavice

Prokušani recept za biranu smjesu mljevene govedine i svinjetine s dodatkom začina. Tradicionalna kvaliteta za sve koji se pridržavaju klasike. S prilogom za savršen okus mesa ili pak u hamburgeru za zabavan i pun obrok.

480 g in ca. 1300 g

Pljeskavica sa sirom

U pljeskavici sa sirom pored začinjenog svinjskog i goveđeg mesa naći će se i ukusan sir. Tako obogaćena pljeskavica će vam samo još više prijati.

Burger klasik

Uveljavljen recept za izbrano zmes mlete govedine in svinjine z dodatkom začimb. Tradicionalna kakovost za vse, ki prisegajo na klasiko. Ravno prave debeline in sestave, da dosežejo polno sočnost in odličnost okusa. Burger za zabaven in poln obrok.

320 g

Burger sa sirom

»Burger« sa sirom nadgradnja je klasičnog burgera. Sir daje proizvodu pun okus i povećava sočnost goveđeg mesa.

320 g

Kobasica za žar

Stopostotno svinjsko meso visoke kvalitete, kojem naši AVE majstori dodaju sol i pomno izabrane začine, tajna je jedinstvenog okusa naših kobasica za žar. Odličan odabir za sve vrste piknika i gozbi.

Kobasica za žar pikant

Pikantna kobasica za žar se pored izvrsnog svinjskog mesa istiće i biranom mješavinom začina koji kobasici daju karakteristično pikantan okus. Pikantne kobasice za žar su pravi izbor za sve one koji vole vražje i vruće užitke.

Grill Frankfurter

Frankfurter XXL izvrsno ide na žar, a zahvaljujući svojoj duljini omogućuje nešto više kreativnosti prilikom pripreme posebnih piknik jela ili obogaćivanje klasičnog ručka ili večere.

360 g