Svinjske hrenovke

Hrenovka v prirodnom omotu

Prava pop zvijezda među kobasicama, obožava ju i staro i mlado. Sa špinatom i krumpirom, u tijestu, pečena na žaru, u omletu, na pici, s jajima… jednostavno prija – uvijek i svugdje! No naravno da je, kao i svi AVE proizvodi iz sklopa hrenovki, pripremljena od biranog kvalitetnog mesa.

Pakiranje: cca 400 g

Hrenovka koktel

Prava pop zvijezda među kobasicama, obožava ju i staro i mlado. Sa špinatom i krumpirom, u tijestu, pečena na žaru, u omletu, na pici, s jajima… jednostavno prija – uvijek i svugdje! Pogotovo je obožavaju djeca. No naravno da je, kao i svi AVE proizvodi iz sklopa hrenovki, pripremljena od biranog kvalitetnog mesa.

Pakiranje: cca 400 g

Frankfurter XXL

Pravi ljubitelji zacijelo dobro znaju pionira među hrenovkama. U svojoj preko 600 godina dugoj povijesti Frankfurter je stvorio svjetski renome, a njegov zaštitni znak je, pored činjenice da je napravljen isključivo od svinjskog mesa, svakako njegova specijalna dužina - za XXL užitak! No naravno da je, kao i svi AVE proizvodi iz sklopa hrenovki, pripremljen od biranog kvalitetnog mesa, bez dodanih masnoća i alergena.

Pakiranje: Posluženo na delikatesi.