Naresci

Kulen

Proizvod od svinjskog mesa na osnovi tradicionalne recepture iz Slavonije, prilagođen suvremenom životnom stilu. Zbog svoje jedinstvene boje gotovo da i ne smije nedostajati u narescima i kanapeima jer ih zaista izvrsno obogaćuje.

100 g

Grajska salama

Grajska salama trajna je suha salama koju nećete pronaći nigdje drugdje jer je proizvedena prema recepturi majstora kuhinje robne marke AVE i kao takva se ubraja u ekskluzivne AVE proizvode.

300 g, 600 g

Seljačka salama

Salama od svinjskog i goveđeg mesa koja će vam svojim jedinstvenim okusom dočarati pravu seosku idilu.

300 g, ca. 600 g

Fina salama

Proizvod od najboljih komada sušenog mesa i slanine. Ubraja se u proizvode s dugom tradicijom te specifičnim okusom i oblikom.

Seljačka šunka (pršut)

Seljačka šunka (pršut) (Mürska šunka) priprema se prema recepturi koju su nekada upotrebljavali za proizvode od mesa na selu. Odabiru se butovi najboljih svinja koji se suho usole, dime na hladnom dimu i suše na zraku.

80 g

Fina buđola

Zahvaljujući posebnoj pripremi fina buđola AVE Prestige nešto je drugačija od drugih buđola te vrste. Konzerviranje na hladnom dimu daje joj potpun i kompleksan okus koji se u potpunosti razvija nakon malo duljeg žvakanja u ustima.

80 g

Tirolska kobasica

Jedna od „muških" salama. Za sve ljubitelje punog okusa mesa spremljena prema originalnoj recepturi.

100 g

Pečena mesna slanina

Pečena mesna slanina. Klasika, koja je pod nazivom „bacon“ poznata gotovo posvuda u svijetu, a domaći je naziv „špek“, dio je jelovnika bez kojeg nema pravog engleskog doručka i mnogih drugih ukusnih jela.

100 g

Fina pečenica

Za brze nareske, kada vas iznenade neočekivani gosti. Oduševit ćete ih izrazitim i punim okusom dimljenog mesa. Poslužite je s drugim šunkama iz linije AVE Prestige i promatrajte oduševljenje svojih gostiju. Ni vi nećete moći ostati ravnodušni.

100 g

Dimljena vratina

Za obogaćivanje svakog nareska, a oni pravi gurmanski sladokusci neće se moći oduprijeti tome da je ne stave u sendviče jer su oni s njom još slasniji.

100 g

Pileća posebna kobasica

Ljubimica naroda s tradicijom! Stara dobra klasika od pilećeg mesa bez koje se nisu mogli zamisliti školski izleti.

100 g, 180 g

Parizer

Svima poznati parizer odgovara svakom sendviču, a izvrstan je i kao dodatak omletima, salatama ili namazima.

100 g