Salame i kobasice

Grajska salama

Grajska salama trajna je suha salama koju nećete pronaći nigdje drugdje jer je proizvedena prema recepturi majstora kuhinje robne marke AVE i kao takva se ubraja u ekskluzivne AVE proizvode.

300 g, 600 g

Seljačka salama

Salama od svinjskog i goveđeg mesa koja će vam svojim jedinstvenim okusom dočarati pravu seosku idilu.

300 g, ca. 600 g

Kulen

Proizvod od svinjskog mesa na osnovi tradicionalne recepture iz Slavonije, prilagođen suvremenom životnom stilu. Zbog svoje jedinstvene boje gotovo da i ne smije nedostajati u narescima i kanapeima jer ih zaista izvrsno obogaćuje.

100 g

Pileća posebna kobasica

Ljubimica naroda s tradicijom! Stara dobra klasika od pilećeg mesa bez koje se nisu mogli zamisliti školski izleti.

100 g, 180 g

Trim

Pravi trio-hit. Legendarna posebna s ukusnim sirom i povrćem punovrijedan je obrok u jednom proizvodu. Ipak, još bolje ide na komad svježeg kruha.

ca. 2200 g

Parizer

Svima poznati parizer odgovara svakom sendviču, a izvrstan je i kao dodatak omletima, salatama ili namazima.

100 g

Tirolska kobasica

Jedna od „muških" salama. Za sve ljubitelje punog okusa mesa spremljena prema originalnoj recepturi.

100 g

Šunkarica

Šunkarica, proizvedena od kvalitetnih komada svinjskog mesa, još uvijek se ubraja među najomiljenije proizvode u umjetnom ovitku. Tradicionalna receptura i mesnat okus još uvijek ju stavljaju uz bok kuhanih pršuta i šunki.

1,5 kg

AVE Radost

Kobasica koja se ponekad naziva i „psećom radosti“ proizvedena je prema staroj recepturi i ima specifičan okus. Najbolja je kada se natakne na štap i popeče na otvorenoj vatri tijekom logorovanja ili piknika u prirodi.

ca. 1600 g

Tradicionalna seljačka kobasica

Tradicionalna seljačka kobasica prema sastavu je slična opjevanoj Kranjskoj kobasici, ali nije vezana drvenim štapićem. Može se kuhati ili peći, a uz nju obvezno ponudite senf, hren i svjež kruh.

400 g

Pečena mesna slanina

Pečena mesna slanina. Klasika, koja je pod nazivom „bacon“ poznata gotovo posvuda u svijetu, a domaći je naziv „špek“, dio je jelovnika bez kojeg nema pravog engleskog doručka i mnogih drugih ukusnih jela.

100 g