Tko smo mi

Grupa smo poduzeća u slovenskoj prehrambeno-prerađivačkoj industriji koja se bavi sigurnom i kvalitetnom proizvodnjom i preradom hrane u cijelom lancu od njive do stola. Održivo proizvedena hrana, certificirani i kontrolirani proizvodni procesi te poštovanje povijesnih iskustava temeljna su značajka poslovanja kojom gradimo povjerenje potrošača na domaćem tržištu i tržištima europskih država. Udružujemo 11 poduzeća čija djelatnost obuhvaća proizvodnju stočne hrane, ratarstvo, peradarstvo, uzgoj svinja, veterinarstvo, proizvodnju mesa i proizvoda od mesa, vinogradarstvo, ekologiju i energetiku. Okomito integrirana proizvodnja hrane temelji se na sljedivosti, nadzoru i osiguravanju stalne kvalitete u cijelom proizvodnom lancu.

Osnovnu sirovinu potrebnu za proizvodnju kontrolirane, sigurne i kvalitetne hrane proizvodimo sami odnosno nabavljamo iz domaćeg okruženja. Surađujemo s više od 2000 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koje pod jedinstvenim i strogo kontroliranim standardima stvaraju proizvode najveće kvalitete. Lokalna opskrba omogućuje nam izgradnju sustava osiguranja sigurne i zdrave domaće hrane koji se sastoji od nekoliko temelja: sljedivosti, sustava vođenja i kvalitete, suradnje s neutralnim laboratorijima, uvođenja nadstandarda u živu proizvodnju i stalne stručne provjere te stručnog napretka.

AVE – VRIJEME ZA NAJBOLJE
U okviru robne marke AVE nudimo najširi asortiman crvenog i bijelog mesa te proizvoda od mesa u Sloveniji. Tržištu svake godine nudimo otprilike 18 tisuća tona svježeg mesa, polugotovih proizvoda od mesa, obarenih, polutrajnih i sušenih proizvoda od mesa.

BEZ ALERGENA – BEZ BRIGA
U grupi Panvita prvi smo u Sloveniji iz proizvodnje potpuno uklonili sve glavne alergene: jaja, soju i gluten, a mlijeko je prisutno samo u proizvodima sa sirom. Gotovo svi naši proizvodi također ne sadržavaju pojačivače okusa.