Pravna obavijest i uvjeti upotrebe

Predstavljanje

Ovo web-mjesto za vas priprema poduzeće Panvita d.d., Ljutomerska cesta 28a, 9250 Gornja Radgona (dalje u tekstu:Panvita d.d.) u suradnji s poduzećem digiGRAL Vizualne komunikacije d.o.o. Podatci o poduzeću Panvita d.d. i njegovim proizvodima te trećim osobama i njihovim proizvodima priključeni na ovom web-mjestu pripremljeni su s velikom pažnjom, ali postoji mogućnost da prilikom dodavanja sadržaja ili provedbi bilo kakvih drugih izmjena na web-mjestu dođe do pogrešaka, za što se posjetiteljima web-mjesta iskreno ispričavamo. Posjetom ovom web-mjestu svi, bez ograničenja i zadrški, prihvaćaju uvjete upotrebe web-mjesta ave.si.

Sadržaj i ograničenje odgovornosti

Svi sadržaji na web-mjestu ave.si informativnog su karaktera. Poduzeće Panvita d.d. obvezuje se da će učiniti sve što je u njegovoj moći da podatci na web-mjestu budu ažurni, ali za njihovu točnost i cjelovitost ne preuzima nikakvu pravnu odgovornost koja se odnosi na točnost, potpunost ili upotrebljivost bilo koje informacije, proizvoda ili opisanog postupka. Poduzeće Panvita d.d. ne odgovara za moguće tipografske pogreške i propuste prilikom unošenja ažurnih podataka.

Panvita d.d. ni u kojem slučaju nije i ne može biti odgovorna za oštećenja (uključujući ona koja uzrokuju virusi) računalne opreme, mobilnih telefona ili bilo koje druge aplikacije putem koje se može pristupati web-mjestu ave.si, a koje su posljedica korisnikova posjeta web-stranicama ili bilo kakve njihove upotrebe. Panvita d.d. nije odgovorna ni za kakvu štetu bilo koje vrste koja bi mogla nastati zbog upotrebe ili nemogućnosti upotrebe web-mjesta ave.si.

Panvita d.d. pridržava pravo da izmijeni sadržaj web-mjesta ave.si u bilo kojem trenutku, na bilo koji način, bez obzira na razlog i bez prethodne obavijesti te ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice takvih izmjena.

Pravna obavijest

Sva prava web-mjesta ave.si su pridržana.Svi slikovni i pismeni materijali i informacije na web-mjestu ave.si u zakonom dopuštenom okviru predmet su zaštite autorskih prava ili nekog drugog oblika zaštite intelektualnog vlasništva poduzeća Panvita d.d. i njegovih partnera čiji sadržaji su uključeni u web-mjesto ave.si.

Korisnik može upotrebljavati sadržaje na web-mjestu ave.si isključivo za vlastitu osobnu, odnosno nekomercijalnu upotrebu. Nije dopušten nijedan drugi oblik upotrebe sadržaja web-mjesta Panvita d.d. u komercijalne svrhe. Informacije i materijali objavljeni na ovim web-stranicama ne smiju se prepisivati, umnožavati ili na bilo koji drugi način širiti u komercijalne svrhe bez izričitog pismenog dopuštenja poduzeća Panvita d.d.

Panvita d.d. može u bilo kojem trenutku izmijeniti pravnu obavijest i uvjete upotrebe web-mjesta, a oni će za korisnike biti obvezujući u izmijenjenom obliku.

Zaštita privatnosti i osobnih podataka

Panvita d.d. upotrebljava tehnologiju kolačića pomoću kojih omogućuje praćenje vašeg kretanja njezinim web-mjestom, registraciju aktivnosti korisnika na ovom web-mjestu te ocjenjivanje i unaprjeđivanje web-mjesta kako bi ga učinila što prihvatljivijim korisnicima. Sami možete prilagoditi web-preglednik tako da onemogućuje rad s kolačićima ili da vas upozori na slanje kolačića.

U svrhu statistike poduzeće Panvita d.d. pridržava pravo prikupljanja samo onih podataka o korisnicima njegova web-mjesta iz kojih nisu vidljive individualne značajke osobe.

Na nekim dijelovima našeg web-mjesta povjerit ćete nam svoje osobne podatke, primjerice radi registracije na web-mjestu. Panvita d.d. jamči i obvezuje se da će te osobne podatke čuvati kao povjerljive u skladu s odredbama važećeg zakonodavstva. Podatke koje nam dostavljate nećemo otkrivati trećim ili neovlaštenim osobama i upotrebljavat ćemo ih samo u svrhu zbog koje ste nam ih dostavili.

Zaštita privatnosti i osobnih podataka na stranici ovlaštenih izvođača poduzeća Panvita d.d.

DigiGRAL d.o.o. zajedno s poduzećem Panvita d.d. održava informacijski sustav web-mjesta ave.si. i za poduzeće Panvita d.d. obavlja zadatke u području održavanja i nadogradnje portala. DigiGRAL d.o.o. i moguća druga vanjska poduzeća koja za poduzeće Panvita d.d. obavljaju određene aktivnosti u okviru portala obvezuju se da će obrađivati osobne podatke samo u okviru ovlaštenja poduzeća Panvita d.d. te ih ne obrađuju i ne smiju obrađivati u bilo koju drugu svrhu.

Upozorenje u vezi s neovlaštenom ili nepravilnom upotrebom

Iz razloga sigurnosti i radi osiguravanja nesmetane upotrebe svojeg web-mjesta svim korisnicima, Panvita d.d. upotrebljava programe za praćenje prometa i identifikaciju neovlaštenih pokušaja prenošenja ili izmjene informacija ili bilo kojeg drugog načina uzrokovanja štete. U slučaju ovlaštenih zakonitih pretraga i u skladu s potrebnim zakonitim postupcima, informacije iz tih izvora mogu se upotrijebiti za identifikaciju osoba.

Vanjske poveznice

Sadržaji na web-mjestu ave.si mogu sadržavati poveznice do različitih vanjskih stranica kao što su druga web-mjesta, pojedine web-stranice i drugi izvori. Ne preuzimamo odgovornost za dostupnost, sadržaj ili pogreške na vanjskim poveznicama, a korisnici web-stranica ave.si također ne mogu smatrati da web-stranice do kojih web-mjesto nudi poveznice poštuju jednaka načela poštovanja zaštite privatnosti i osobnih podataka koje poštuje Panvita d.d. Prilikom posjećivanja i upotrebe povezanih web-mjesta u svim slučajevima isključena je odgovornost poduzeća Panvita d.d.

Neočekivane reklame

Prilikom posjećivanja našeg web-mjesta vaš web-preglednik može prikazivati neočekivane reklame. Te reklame vjerojatno stvaraju druge web-stranice ili druga programska oprema instalirana na vaše računalo. Panvita d.d. ne odobrava i ne preporučuje proizvode ili usluge koji se prikazuju u neočekivanim reklamama na vašem računalu tijekom posjeta našem web-mjestu.

Autorska prava

Ovo web-mjesto sadržava materijale zaštićene autorskim pravom. Autori koji sudjeluju odnosno drugi nositelji autorskih prava zadržavaju pravo na reproduciranje i distribuiranje tih materijala. Od svih osoba koje reproduciraju ili distribuiraju te informacije očekuje se da će poštovati uvjete i obveze koje zahtijevaju autori odnosno nositelji autorskih prava. Usprkos tome, materijali zaštićeni na taj način mogu se citirati i upotrebljavati u dobroj vjeri, u skladu s propisima o autorskim pravima koje općenito dopuštaju upotrebu za nekomercijalne obrazovne svrhe kao što su učenje, istraživanja, kritike, novosti i obavještavanje.

Kontakt

Panvita d.d., Ljutomerska cesta 28a, 9250 Gornja Radgona